/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Uncategorized

Do të legalizohen makinat me targa të huaja që qarkullojnë në shtetin tonë?
Maqedoni, Slider, Uncategorized

Do të legalizohen makinat me targa të huaja që qarkullojnë në shtetin tonë?

Automjetet me targa të huaja që lëvizin në shtetin tonë do të legalizohen, respektivisht do të marrin targa të Maqedonisë. Qeveria, megjithatë, nuk zbuloi detaje se si do të zbatohet kjo. Tani për tani, nga Qeveria thonë se është herët për të publikuar më shumë informacion sepse në periudhën e ardhshme do të përgatitet zgjidhje…

Filipçe: Maskat nuk janë të rrezikshme për fëmijët
Maqedoni, Slider, Uncategorized

Filipçe: Maskat nuk janë të rrezikshme për fëmijët

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe thotë se mbajtja e maskave në shkollë nuk paraqet kurrfarë rreziku për fëmijët, dhe se kjo është mënyra e vetme të parandalohet transmisioni i virusit. “Nuk ka kontraindikacion për mbajtje të maskave te ajo kategori e fëmijëve të asaj moshe. Nuk mund të presim kurrfarë komplikime, kurrfarë çrregullime në zhvillimin…

Venko Filipçe: Po përkeqësohet gjendja me koronavirusin, nuk përjashtohen masat të reja restriktive
Maqedoni, Slider, Uncategorized

Venko Filipçe: Po përkeqësohet gjendja me koronavirusin, nuk përjashtohen masat të reja restriktive

Ministri i shëndetësisë Venko Filipce ka thënë se sikurse në tërë botën edhe tek ne por përkeqësohet situata me koronavirusin. “Më tepër të sëmurë për kokë banori ka në Shtip dhe më shumë të sëmurë janë mbi 60 vjet, por ka një numër të madh të popullatës që janë të aftë për punë dhe të…

Sot takohen Zemaj dhe Filipçe, shqyrtojnë hapjen e kufijve pa kushte (VIDEO)
Uncategorized

Sot takohen Zemaj dhe Filipçe, shqyrtojnë hapjen e kufijve pa kushte (VIDEO)

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës Armend Zemaj takon në Shkup ministrin Venko Filipçe për të shqyrtuar hapjen e kufijve pa kushte. “Do ta takoj homologun tim, sigurisht aktualiteti është pandemia dhe menaxhimi i saj. Sigurisht gjitha temat që lidhen me aspektin e shëndetësisë do t’i bisedojmë. Relativisht kemi edhe kontakte tjera, do të vazhdojmë bashkëpunimin….

1 2 3 38
error: Content is protected !!
Struga Ekspres