/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Qyteti

Nesër nxënësit e shkollave të mesme të Strugës do të bojkotojnë mësimin online, do të protestojnē (FOTO)
Qyteti, Slider

Nesër nxënësit e shkollave të mesme të Strugës do të bojkotojnë mësimin online, do të protestojnē (FOTO)

Nxënësit e dy shkollave në Strugë, nesër në ora 11:00 në ambientet e këtyre dy shkollave do të protestojnë kundur mësimit online dhe duke kërkuar bojkotimin e mësimit online, informon Struga Ekspres. Ata kërkojnë nga mësimëdhënësit,nxënësit, prindërit, që ti bashkohen kësaj proteste për ta bojkotuar mësimin online dhe duke kërkuar mësim me prezencë fizike. Nesër…

Diplomova, por punë nuk gjeta asnjëherë
Qyteti, Slider

Diplomova, por punë nuk gjeta asnjëherë

Autor: Mujaser Mamuti 📗Diplomova por punë nuk gjeta asnjëherë!🤔 Këto ishin fjalët që i ndëgjova bisedën e fundit që kisha me një mik timin, që nuk e kisha takuar prej kur i përfunduam studimet në Univerzitetin e Tetovës. Labinoti djalë i sjellshëm dhe shumë i mençur me nota 10 në studime, por kur diplomoi kishte…

Nxënësit e shkollave “Ibrahim Temo” dhe “Niko Nestor” në Strugë do të protestojnë kundër mësimit online dhe kërkojnë bojkotimin e mësimit
Qyteti, Slider

Nxënësit e shkollave “Ibrahim Temo” dhe “Niko Nestor” në Strugë do të protestojnë kundër mësimit online dhe kërkojnë bojkotimin e mësimit

Nxënësit e dy shkollave në Strugë, të enjten në ora 11:00 në ambientet e këtyre dy shkollave do të protestojnë kundur mësimit online dhe duke kërkuar bojkotimin e mësimit online, informon Struga Ekspres. Ata kërkojnë nga mësimëdhënësit,nxënësit, prindërit, që ti bashkohen kësaj proteste për ta bojkotuar mësimin online dhe duke kërkuar mësim me prezencë fizike….

Filipçe: Sot Struga ka 6 të prekur me koronavirus
Qyteti, Slider

Filipçe: Sot Struga ka 6 të prekur me koronavirus

Ministria e shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit (28/29.09.2020) janë kryer 1372 teste, ndërkohë që janë regjistruar 112 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19. Shkup-46, Kumanovë-7, Prilep-2, Tetovë-1, Strugë-6, Veles-4, Manastir-7, Ohër-4, Gostivar-3, Strumicë-11, Radovish-3, Koçanë-4, Probishtip-1, Berovë-1, Vallandovë-1, Vinicë-1, Delçevë-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-2 dhe Resnjë-1. Ndërkohë Instituti i Shëndetit…

LAJM I MIRË: Ladorishti, Frëngova, Zagraçani, Shumi dhe Teferiçi kanë 15 nxënës më shumë për në klasë të parë
Qyteti, Slider

LAJM I MIRË: Ladorishti, Frëngova, Zagraçani, Shumi dhe Teferiçi kanë 15 nxënës më shumë për në klasë të parë

Shkolla fillore “Ashim Agush” në Ladorisht e cila përfshin fshatrat e Ladorishtit, Frëngovës, Zagraçanit, Shumit dhe Teferiçit, këtë vit do të ketë gjithsej 54 nxënës të klasës sē parë që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore,njofton Struga Ekspres. Këto fshatra këtë vit shkollor kanë 15 nxënës mê shumë se sa vitin…

Ja sa nxënës ka në Zagraçan dhe Shum që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore
Qyteti, Slider

Ja sa nxënës ka në Zagraçan dhe Shum që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore

Shkolla fillore “Ashim Agush” në Ladorisht e cila përfshin fshatrat e Ladorishtit, Frëngovës, Zagraçanit, Shumit dhe Teferiçit, këtë vit do të ketë gjithsej 54 nxënës të klasës sē parë që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore,njofton Struga Ekspres. Këto fshatra këtë vit shkollor kanë 15 nxënës mê shumë se sa vitin…

Ja sa nxënës ka Ladorishti dhe Teferiçi që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore
Qyteti, Slider

Ja sa nxënës ka Ladorishti dhe Teferiçi që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore

Shkolla fillore “Ashim Agush” në Ladorisht e cila përfshin fshatrat e Ladorishtit, Frëngovës, Zagraçanit, Shumit dhe Teferiçit, këtë vit do të ketë gjithsej 54 nxënës të klasës sē parë që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore,njofton Struga Ekspres. Këto fshatra këtë vit shkollor kanë 15 nxënës mê shumë se sa vitin…

Ja sa nxënës në Frëngovë do të ulen për herë të parë në bankat shkollore
Qyteti, Slider

Ja sa nxënës në Frëngovë do të ulen për herë të parë në bankat shkollore

Shkolla fillore “Ashim Agush” në Ladorisht e cila përfshin fshatrat e Ladorishtit, Frëngovës, Zagraçanit, Shumit dhe Teferiçit, këtë vit do të ketë gjithsej 54 nxënës të klasës sē parë që do të ulen për herë të parë në bankat shkollore,njofton Struga Ekspres. Këto fshatra këtë vit shkollor kanë 15 nxënës mê shumë se sa vitin…

MSH: Struga ka 2 të prekur me koronavirus
Qyteti, Slider

MSH: Struga ka 2 të prekur me koronavirus

Në 24 orët e fundit, janë kryer 1,559 teste, 141 raste të Kovid-19 janë regjistruar në: Shkup-51, Kumanovë-12, Shtip-6, Prilep-6, Tetovë-2, Strugë-2, Veles-2, Manastir- 5, Ohër-3, Kavadarc-5, Gostivar-2, Gjevgjeli-5, Strumica-10, Kriva Pallanka-2, Kocani-5, Probishtip-1, Valandovë-3, Vinicë-3, Delçevë-2, Sveti Nikolla- 8, Kërçovë-2, Resnjë-2, Negotinë-2. Një pacient nga Shkupi vdiq në spital në moshën 79 vjeçare, njoftoi…

1 2 3 349
error: Content is protected !!
Struga Ekspres