Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Shëndetësi

11 infermiere të një spitali mbesin shtatzënë në njëjtën kohë/Drejtoresha: Kjo është argëtuese
Shëndetësi, Slider

11 infermiere të një spitali mbesin shtatzënë në njëjtën kohë/Drejtoresha: Kjo është argëtuese

11 pr ofesioniste mjekësore në një spital të vetëm në Misuri janë shtatzënë në të njëjtën kohë, me dy infermiere që do të lindin në të njëjtën ditë. Rastësisht, shumica e tyre punojnë në obstetrikë. “Ato gjithmonë i bëjnë gjërat në grupe, ne kurrë s’kemi pasur kaq shumë gra shtatzënë në të njëjtën kohë”, tha…

Perimet që largojnë erën e keqe të gojës
Shëndetësi, Slider

Perimet që largojnë erën e keqe të gojës

Rrepkat janë plot me vitamina dhe minerale si bakër, mangan, kalium, vitamina C, K dhe B6, si dhe përmbajnë kalcium, hekur, fosfor, zink dhe natrium. Vetitë e tyre shëruese janë shumë të njohura dhe këto perime janë përdorur për të trajtuar shumë sëmundje edhe para ardhjes së ilaçeve, dhe shumë ende i përdorin ato sot…

Agjërimi është ilaçi më i mirë  kundër sulmit në zemër dhe në tru
Shëndetësi, Slider

Agjërimi është ilaçi më i mirë kundër sulmit në zemër dhe në tru

Mesatarja e kohëzgjatjes së agjërimit nuk kalon më shumë se 14 orë, kohë ideale për një gjendje stabile të organizmit e cila mbahet si rezultat i mekanizmave të koordinuar fiziologjik. Gjatë hulumtimit shkencor, thuajse të gjitha rezultatet biokimike te personat agjërueshem rezultuan brenda vlerave normale. Gjatë agjërimit, shtohen nivelet e magnezit (Mg) në serum të…

1 2 3 131
Struga Ekspres