Nabizi
Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!

Opinion

IZMIT NURA: NJË KOMB – NJË ABETARE
Opinion, Slider

IZMIT NURA: NJË KOMB – NJË ABETARE

NJË KOMB – NJË ABETARE Pas ”Javes Kulturore” në SHBA , nuk ka gëzim më të madh se kthimi në atdhe dhe fillimi i punës të nis me lajmin mbi përdorimin e Abetares së unifikuar, e cila gjeti mbështetje në Tiranë dhe Prishtinë. Pas Kongresit të drejtëshkrimit të vitit 1972 NJË KOMB- NJË GJUHË në…

LULZIM NASUFI: POLITIKANËT TANË  – FATKEQËSIA E POPULLIT
Opinion, Slider

LULZIM NASUFI: POLITIKANËT TANË – FATKEQËSIA E POPULLIT

POLITIKANËT TANË – FATKEQËSIA E POPULLIT Sa të koordinuar janë politikanët tanë në mossuksesin e misionit të tyre dhe prapshtitë e tyre në politikbërje, ju përcjell disa fakte: Më datë 25.09.2022, zëvendës-kryeministri për çështje ekonomike Bytyqi, për të justifikuar dështimin politik të politikanëve tanë paraprak, si zyrtar me post të lartë, dha informacion të saktë…

LULZIM NASUFI: 21 VITE NGA MARRVESHJA KORNIZË E OHRIT – 21 VITE POLITIKË TALLAVA-SHQIPTARE…!
Opinion, Slider

LULZIM NASUFI: 21 VITE NGA MARRVESHJA KORNIZË E OHRIT – 21 VITE POLITIKË TALLAVA-SHQIPTARE…!

21 VITE NGA MARRËVESHJA KORNIZË E OHRIT – 21 VITE POLITIKË TALLAVA-SHQIPTARE…! Në historinë e zhvillimeve shoqërore (fatkeqësisht), pothuajse të gjitha luftërat çlirimtare (me ardhje në pushtet të luftëtarëve) mbarojnë me diktaturë (mund të thoni që jam në opozitë dhe mendoj kështu, por faktet nuk njohin dhe nuk janë opozitë), psh: gjatë historisë më të…

Agni Dauti: Zemra ka vend për shumë dashuri
Opinion, Slider

Agni Dauti: Zemra ka vend për shumë dashuri

Autor: Agni Dauti Zemra ka vend për shumë dashuri ,, Nëse do dikë me gjithë zemër, nuk do të thotë se zemra nuk ka vend për dashuri të tjera”. Një gjysh priste lindjen e një mbese nga vajza, me një përkushtim të jashzakonshëm. Pas lindjes ai nuk mund të përshkruante dashurinë që kishte për të,…

Dasmat, ahengje apo!?
Opinion, Slider

Dasmat, ahengje apo!?

Autor: Blerim Hyseni-gazetar DASMAT AHENGJE APO!? Si cdo vere edhe sivjet dasmat kanë qenë eventet të cilat rrallë kush ka mbet pa i shijuar, numri i tyre gjithnjë vjen në rritje, por niveli i tyre gjithnjë vjen në ulje saqë të marësh pjesë në një dasëm më shumë të shton dëshpërimin sesa kënaqësinë! Më shumë…

“Mirupafshim Shqipëri! Le të digjen ata që të duan ty në zjarr, mua do më marrë malli, por do iki se jam shumë e re të vdes”
Opinion, Slider

“Mirupafshim Shqipëri! Le të digjen ata që të duan ty në zjarr, mua do më marrë malli, por do iki se jam shumë e re të vdes”

Silvana BEGAJ: Mirupafshim Shqipëria ime! Po lë çdo gjë në duart e të paepurve, krimit, drogës, injorancës. Unë nuk mund ta bëj shpirtin pis në emër të dashurisë për këtë vend! Mirupafshim Shqipëri! Unë do të mendoj e do më marrë malli! Vras mendjen a do të marrë dhe ty për mua? E nëse do…

Dr.Artan Dika: Vdekje, mashtrime, përfitime marramendëse, kriminalitet! I gjithë sistemi është i qelbur, nuk është vetëm spitali i Zhan Mitrevit
Opinion, Slider

Dr.Artan Dika: Vdekje, mashtrime, përfitime marramendëse, kriminalitet! I gjithë sistemi është i qelbur, nuk është vetëm spitali i Zhan Mitrevit

Autor: Dr.Artan Dika Rreth dy vite më parë, në kohën kur portalet po e reklamonin mashtrimin me hemofiltrimin në spitalin privat si zbulim epokal që po shpëtonte jetë, pata shkruar se bëhet fjalë për mashtrim me qëllime pêrfitimi. Ka shumë të zeza e të këqija në storjen e emisionit që po bën bujë … vdekje,…

Kim Mehmeti: Mjaft më me antireklamë për turizmin shqiptarë, mos bini pre nga ata të paguar që duan ta dëmtojnë shqiptarinë
Opinion, Slider

Kim Mehmeti: Mjaft më me antireklamë për turizmin shqiptarë, mos bini pre nga ata të paguar që duan ta dëmtojnë shqiptarinë

Kim Mehmeti: Mjaft më me atë antireklamë për turizmin shqiptarë! Mjaftë më me atë antireklamë për turizmin e Shqipërisë. Mos i përgjithësoni gjërat sepse jo vetëm në Vlorë, por edhe në Prishtinë e Shkup, mund të hasni në ndonjë shqiptar idiot që dehet me këngët e Cecës, në kamarierë hajdut që do ua faturojnë edhe…

1 2 3 82
Struga Ekspres