Uncategorized

Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma
Slider, Uncategorized

Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma

Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma Publikuar E enjte, 22 Gusht, 2019 12:57 Sezoni i dasmave është sezoni kur këngëtarët e muzikës popullore dhe zbavitëse fitojnë shuma marramendëse Fakti se këngëtarët ose grupet e orkestrave për 5 orë këndim në një…

Mos shpenzoni para pa kontroll
Slider, Uncategorized

Mos shpenzoni para pa kontroll

Nëse nuk jeni në gjendje të mbani një buxhet fiks, të shpenzoni më shumë sesa fitoni, apo të bëni blerje që në fund rezultojnë të kota, atëherë ju duhen disa këshilla me vlerë. Ka një mënyrë si të shmangi shpenzimet jo të frytshme: vetëm mendoni për paratë tuaja si orë të jetës suaj. Ja se…

Meshkujt janë më egoistë se femrat
Slider, Uncategorized

Meshkujt janë më egoistë se femrat

Meshkujt janë egoistë ndërsa femrat dashamirëse me qëllime për të ndihmuar të tjerët. Në këtë përfundim ka dalë një studim i kryer në Cyrih. Sipas kërkuesve rezulton se truri i mashkullit nxit egoizëm, ndërsa ai i femrës dashamirësi dhe kujdes. Për të shpjeguar këtë ‘fenomen’ shkencëtarët kanë vështruar aktivitete të trurit kur personat e ekzaminuar…

Këto fjalë nuk duhet t’ua thoni kurrë fëmijëve
Slider, Uncategorized

Këto fjalë nuk duhet t’ua thoni kurrë fëmijëve

Në momentet e nervozizmit, lodhjes, ankthit apo inatit prindërit u thonë fëmijëve të tyre gjëra të cilat nuk i mendojnë. Disa nga ato mund ta bëjnë fëmijën të qeshë apo të nevozohet dhe ai, por disa të tjera mund ta lëndojnë, ta bëjënë të qajë dhe tii ulin vetëvlerësimin. Situata të tilla përkeqësojnë marrëdhenien prind-fëmijë….

Kjo është arsyeja pse ju jeni akoma beqarë
Slider, Uncategorized

Kjo është arsyeja pse ju jeni akoma beqarë

Ka shumë biseda këto ditë se si takimi në shekullin XXI është më i vështirë se kurrë. Aplikacionet e takimit na kanë dhënë shumë mundësi dhe na kanë bërë më gjykues dhe dembelë se kurrë më parë. Madje ka pasur një studim të kohëve të fundit që sugjeron se mbështetja jonë në teknologji na ka…

Të martuarit janë më të lumtur sesa beqarët
Slider, Uncategorized

Të martuarit janë më të lumtur sesa beqarët

Të martuarit kanë shumë arsye për të qenë të lumtur: i ndajnë shpenzimet financiare, mund të jetojnë pa frikën se do të vdesin në vetmi dhe mund të shpenzojnë kohë me çifte tjera të martuara. Por, ka edhe një arsye tjetër se përse të martuarit ndihen mirë për vetveten. Sipas një studimi të ri, individët…

Paralajmërohen përdoruesit e Samsung: Kini kujdes nga ky mashtrim
Slider, Uncategorized

Paralajmërohen përdoruesit e Samsung: Kini kujdes nga ky mashtrim

Miliona përdorues të celularëve Samsung po paralajmërojnë për një përditësim që mund t’ju kushtojë shumë. Ekspertët thonë se askush nuk duhet të shkarkojë aplikacionin që quhet “Updates for Samsung – Android Update Versions”. Kjo është një mënyrë që të tërheqë përdoruesit që të bëjnë përditësime në celularët e tyre. Në fakt, Samsung siguron përditësime falas…

1 2 3 4 32
Struga Ekspres