Opinion

Kërko falje Ziadin Sela
Opinion, Slider

Kërko falje Ziadin Sela

I nderuar Zijadin Sela Kërkimi i faljes është virtyti më i lartë i një krijese të Zotit që gabon e kërkon falje, e në veçanti kjo vlen për liderët që marrin përgjegjësi ndaj popullit për popullin. Andaj të këshilloj miku im, ti kërkosh falje Ali Ahmetit bile dhe Reis Ulemasë Efendi Sulltan Sulejman Rexhepit, njëri…

Çfarë thotë Kurani për gratë?
Opinion, Slider

Çfarë thotë Kurani për gratë?

Nga Carla Power* Kur isha njëmbëdhjetë vjeçe, bleva një libër të vogël, që kishte një ajet Kurani. Doracakun e mora në një stendë para një xhamie në Kajro. As nuk isha myslimane, as nuk dija të lexoja arabisht; thjesht e bleva për shkak të ballinës dhe përmasave të përshtatshme për ta mbajtur. Tregtari më shikoi…

Koha e kërmijve me guaskë
Opinion, Slider

Koha e kërmijve me guaskë

Fluturim Bajrami (Struga Ekspres) Jetojmë në një kohë të pakohë; në një shtet pa shtet; në një shoqëri pa respekt; në një vend ku gjithçka e keqe po lulëzon dhe e mira, e ndershmeja, njerëzoreja, humaneja, patriotikeja, po shqelmohet, përbuzet e nëpërkëmbet nga të gjithë e nga të gjitha anët dhe me të gjitha mënyrat….

Ministra, deputetë e gjykatës, kanë të gjithë dashnore
Opinion, Slider

Ministra, deputetë e gjykatës, kanë të gjithë dashnore

Nga: Zef Bushati Perdhunon vajzen e mitur ne pyll,abuzon seksualisht,tragjedi per motive seksuale,cfare po ndodh? Te semure seksuale, manjake seksuale. Si u krijuan ? Kush i krijoi ? Shqiperia ishte shtet ku nuk njihej prostitucioni, ku pornografia denohej me ligj. Te mbyllen urgjentisht kanalet XX pornografike te Digitalbit. Nuk ka ne Europe kanale televizive pornografike…

Argjira Elmazi: Jemi në luftë me veten tonë
Opinion, Slider

Argjira Elmazi: Jemi në luftë me veten tonë

Argjira Elmazi/Struga Ekspres Nuk e kuptoj se cfarë po ndodh me kohën e sotme, ku gjithçka më duket shumë e pakuptimtë. Asgjë nuk është si do dëshironim ne të ishte, e bukur dhe e përshtatshme që çdokush të gjente veten. Çfarë po ndodh me ne? Pse s’po kujdesemi për kohën tonë të cilën e kemi…

1 17 18 19 20 21 26
Struga Ekspres