Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Sot takohen Zemaj dhe Filipçe, shqyrtojnë hapjen e kufijve pa kushte (VIDEO)
Uncategorized

Sot takohen Zemaj dhe Filipçe, shqyrtojnë hapjen e kufijve pa kushte (VIDEO)

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës Armend Zemaj takon në Shkup ministrin Venko Filipçe për të shqyrtuar hapjen e kufijve pa kushte.

“Do ta takoj homologun tim, sigurisht aktualiteti është pandemia dhe menaxhimi i saj. Sigurisht gjitha temat që lidhen me aspektin e shëndetësisë do t’i bisedojmë. Relativisht kemi edhe kontakte tjera, do të vazhdojmë bashkëpunimin. Ne do të jemi në vlerësim të situatës së re epidemiologjike dhe në bazë të analizave dhe statistikave të profesionistëve shëndetësor do të veprojmë edhe neve si vendimmarrës. Në Kosovë rezultatet janë shumë të mira, kemi rënie të numrit të infeksionit”, tha Zemaj, para takimit.

September 10, 2020
Butik Mili

Struga Ekspres