Kulturë

Foto Studio “FLASH Struga”, ju ofron shërbimet më cilësore në treg, e vlerësuar lartë nga studiot botërore (FOTO VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Foto Studio “FLASH Struga”, ju ofron shërbimet më cilësore në treg, e vlerësuar lartë nga studiot botërore (FOTO VIDEO)

Foto Studio “FLASH Struga” është e hapur dhe gjithmonë në shërbimin tuaj për të ofruar shërbimet më cilesore në treg … Vizitoni studion “FLASH Struga”, dhe të njiheni më tepër me shërbimet që ofron me cmimet më konkuruese dhe kualitetin më të lartë për fotografimin në studio dhe në dasmat tuaja familjare. Studio “FLASH Struga”…

Artistët shqiptar në Strugë ankohen nga drejtorët maqedonas te Pallati i Kulturës,reagon ministri Asaf Ademi (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Artistët shqiptar në Strugë ankohen nga drejtorët maqedonas te Pallati i Kulturës,reagon ministri Asaf Ademi (FOTO)

Përfaqësuesit e “Qendra për fëmijë në Strugë”, që ushtrojnë preh vitesh aktivitetet kulturore në pallatin e Kulturës në Strugë, vazhdimisht shprehin shqetësimet e tyre ndaj këtij institucioni kulturor ku sipas tyre shqiptarët ndjehen të diskriminuar prej vitesh nga shumë drejtor maqedonas që kanë udhëhequr Pallatin e Kulturës dhe se e kanë bërë pronë të tyre,shkruan…

Konkuruan katër shqiptar, por në fund Nikolina Velkoska-Gligoroska zgjidhet drejtore e Pallatit të Kulturës në Strugë
Kulturë, Qyteti, Slider

Konkuruan katër shqiptar, por në fund Nikolina Velkoska-Gligoroska zgjidhet drejtore e Pallatit të Kulturës në Strugë

U fol dhe stërfol se Pallati i kulturës do të drejtohet nga një shqiptar i Lëvizjes Besa në Strugë, por kjo nuk ndodhi. Ishin katër shqiptar që konkuruan për postin e drejtorit të pallatit të kulturës, por në fund është një kuadër i LSDM-së që do të drejtojë këtë institucion. Nikolina Velkoska-Gligoroska, do të drejtojë…

Rrugë Jete
Kulturë, Qyteti, Slider

Rrugë Jete

Jam aq shumë gjallë kur fus në valixhe fëmijërinë kur nxitoja këmbëzbathur te Kodra e Kuqe kur nëna ma lyente bukën me vaj,kripë e piper kur bukën haja thatë”se të bëhen faqet e kuqe” kur kaloja me frikë Uren e Shejit rrugës për në shkollë kur dëgjoja pizgen e Tishit kur hije me bënin dy…

(Përsiatje për romanin “Udhëtim në labirint” të Vahit Nasufit)
Kulturë, Qyteti, Slider

(Përsiatje për romanin “Udhëtim në labirint” të Vahit Nasufit)

(Përsiatje për romanin “Udhëtim në labirint” të Vahit Nasufit) I ngritur mbi mjegullën e shpresave dhe mbi pështjellimin kompozues të rrugëve të jetës, romani i Vahit Nasufit të mbulon sa me ndjesinë e ashpërsisë së mjedisit,aq dhe me brishtësinë njerëzore. Ngjarjet rrjedhin në një vend funebër ku ëndrrat thuren poetikisht me realitetin. Planet narative mbivendosen,…

Pallati i kulturës në Strugë do të drejtohet nga shqiptarët, kuadër i BESËS
Kulturë, Qyteti, Slider

Pallati i kulturës në Strugë do të drejtohet nga shqiptarët, kuadër i BESËS

Ministri i Kulturës,Asaf Ademi pritet që të emërojë një drejtor të ri në pallatin e kulturës në Strugë,kësaj radhe një kuadër shqiptar nga radhët e BESËS në Strugë, mëson Struga Ekspres nga burimet e saj brenda organeve të kësaj Lëvizje. Struga Ekspres mëson se janê tre persona të njohur publik të cilët konkurojnë për këtë…

1 2 3 4 14
Struga Ekspres