Kulturë

Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti i Strugës Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja,sapo kanë kanë prezantuar për publikun shqiptar videoklipin e ri me këngët “Kolazh Jugu, të cilën e kanë interpretuar shkëlqyer sëbashku, njofton Struga Ekspres. Ky sukses i bilbilave të këngës toske, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja u vërejtë menjëherë pasi videoklipi pati jehonë e…

Faleminderit Xhevrie Tule! Evropa ka një yll në Strugë dhe ne jemi krenarë (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Faleminderit Xhevrie Tule! Evropa ka një yll në Strugë dhe ne jemi krenarë (FOTO)

Super talentja 11 vjeçare Xhevrie Tule është xhevahiri i vërtetë që me plotëkuptimin e fjalës,duhet të krenohet Struga dhe çdo shqiptar nga mbarë trojet shqiptare, shkruan Struga Ekspres. Xhevrie Tule të premten në Festivalin e 23-të mbarëkombëtar “EUROPIAN PIANO TEACHERS ASSOCIATON, “PIANISTI I RI” që u mbajtë në Tiranë ku mbi 50 pjesëmarrës pianist nga…

Fatos Lumani: Filharmonia e Maqedonisë, shqiptarët as nuk i llogaritë pjesë të këtij shteti, duhet të kemi Filharmoninë Shqiptare në Maqedoni (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Fatos Lumani: Filharmonia e Maqedonisë, shqiptarët as nuk i llogaritë pjesë të këtij shteti, duhet të kemi Filharmoninë Shqiptare në Maqedoni (FOTO)

Strugani Fatos Lumani-drejtor i Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore shqiptare në Republikën e Maqedonisë,ka shprehur revoltën e tij për mospjesëmarrjen e studentëve të USHT-së në koncertin e radhës nga Filharmonia e Maqedonisë duke i përjashtuar shqiptarët dhe sipas Fatos Lumanit studentët shqiptar as nuk i llogarisin më pjesë të shtetit, informon Struga Ekspres….

Strugani Fatos Lumani: Filharmonia e Maqedonisë, shqiptarët as nuk i llogaritë pjesë të këtij shteti, duhet të kemi Filharmoninë Shqiptare në Maqedoni (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Strugani Fatos Lumani: Filharmonia e Maqedonisë, shqiptarët as nuk i llogaritë pjesë të këtij shteti, duhet të kemi Filharmoninë Shqiptare në Maqedoni (FOTO)

Strugani Fatos Lumani-drejtor i Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore shqiptare në Republikën e Maqedonisë,ka shprehur revoltën e tij për mospjesëmarrjen e studentëve të USHT-së në koncertin e radhës nga Filharmonia e Maqedonisë duke i përjashtuar shqiptarët dhe sipas Fatos Lumanit studentët shqiptar as nuk i llogarisin më pjesë të shtetit, informon Struga Ekspres….

Vëllezërit nga Struga, Dukagjin dhe Ardi Borova me produksionin “MJELLMA” fituan të drejtën eksluzive të filmojnë konferencën ndërkombëtare në Francë (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Vëllezërit nga Struga, Dukagjin dhe Ardi Borova me produksionin “MJELLMA” fituan të drejtën eksluzive të filmojnë konferencën ndërkombëtare në Francë (FOTO)

Dy vëllezërit nga Struga, Dukagjin dhe Ardi Borova me Produksionin “MJELLMA” , fituan të drejtën ekskluzive të filmimit dhe fotografimit të KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE PECB 2018, që këtë vit do të mbahet më 24-26 tetor, në Paris, Francë, shkruan Struga Ekspres. Ja çfarë shkruajnë pas suksesit të arritur vëllezërit Borova dhe produksioni i njohur nga Struga…

Redina Bekteshi, flautistja e parë strugane me koncert recital në pallatin e kulturës (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Redina Bekteshi, flautistja e parë strugane me koncert recital në pallatin e kulturës (FOTO)

Redina Bekteshi do te mbaje koncert diplome me flaute, diten e shtune (9 qershor) ne ora 18:00 ne ambientet e  Pallatit të Kulturës në Strugë, njofton Struga Ekspres. Struges perveç se i shtohet nje flautiste, gjithashtu shtohen aktivitetet muzikore. Redina bekteshi- Lindi ne struge.shkollen fillore e kreu ne Veleshte ndersa te mesmen ne Struge ne…

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti i Strugës Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja,sapo kanë kanë prezantuar për publikun shqiptar videoklipin e ri me këngët “Kolazh Jugu, të cilën e kanë interpretuar shkëlqyer sëbashku, njofton Struga Ekspres. Ky sukses i bilbilave të këngës toske, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja u vërejtë menjëherë pasi videoklipi pati jehonë e…

1 8 9 10 11 12 18
Struga Ekspres