/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Krenaria strugane/ Motër e vëlla nga Struga, Xhevrie dhe Ahmet Tule, shpallen më të mirët për piano në Maqedoninë e Veriut (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Krenaria strugane/ Motër e vëlla nga Struga, Xhevrie dhe Ahmet Tule, shpallen më të mirët për piano në Maqedoninë e Veriut (FOTO)

Ahmet dhe Xhevrie Tule, përsëri shkëlqejnë dhe shpallen më të miret në piano, në Maqedoninë e Veriut,informon Struga Ekspres.

Garat shteterore u mbajtën në Shkup kurse garat nderkombëtare u mbajtën në Tetovë.

Ahmeti u vlersua me 99 pike, vendi i parë,kurse Xhevrie Tule me 100 pike, fiton cmimin Absolut.

Xhevria dhe Ahmeti janë motër dhe vëlla të cilët vijojnë mësimin në Shkup tek një ndër profesoreshat më të mira në Maqedoninë e Veriut, Prof.Edita Rusi.
(Struga Ekspres)


December 31, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres