Paditet 32 vjeçari nga Mislleshova e Strugës, tentoi të fus më shumë fletëvotime në kutin e votimit
Qyteti, Slider

Paditet 32 vjeçari nga Mislleshova e Strugës, tentoi të fus më shumë fletëvotime në kutin e votimit

Zyra e Jashtme e Kriminalistikës-Strugë ngriti padi penale kundër 32-vjeçarit. nga fshati Misleshovë i Strugës, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale, “shkatërrimi i një materiali zgjedhor”,informohet Struga Ekspres nga MPB-ja
Më 30 shtator të këtij viti në fshatin Misleshovë, në vendvotimin numër 1863/1, personi i regjistruar vendosi fletën e votimit në xhep, dhe më pas u përpoqë të vendosni dy fletëvotime të tjera në kutinë e votimit, por dështoi,informojnë nga MPB-ja.
(Struga Ekspres)

October 2, 2018

Struga Ekspres