LPB-ja e Strugës ngriti çadra në numer tê madh për ata që ishin ngelur jashtë si pasojë e tërmetit (FOTO)
Qyteti, Slider

LPB-ja e Strugës ngriti çadra në numer tê madh për ata që ishin ngelur jashtë si pasojë e tërmetit (FOTO)

LPB terheq vemendjen e CNN (A2) dhe shume zyrtareve te tjere, nder ta te deputetes Eglantina Gjermeni

Te nderuar vellezer dhe motra !

Me date 1 Dhjetor 2019, e Hene, per gjate 20 oreve LPB vendosi stendat e saj ne Kruje.
Por kete rradhê me ndyshe.
9 aktiviste te LPB-se te cilet ishin prezent ne kete rrugetim drejte vellezerve dhe motrave tona, drejte Kulles se historise shqiptare, patën qendruar ne Kruje per rreth 20 ore, te cilet ne dy zona strehimi pergatiten ushqime te ngrohta.
Pervec kesaj, aktivistet e LPB-se, te shoqeruar nga Kryetari dhe Sekretari i tyre, ngriten cadra ne numer te madh per ata qe ishin te ngelur jashte.
Nderkaq kryetari i LPB-se u intervistua nga CNN(A2) i cili u la pershtypje nga aktivitetet qe parasheh LPB-ja per Krujen.
Me tutje, Deputetja znj. Eglantina Gjermeni u befasua tej mase nga aktiviteti i organizates strugane LPB.

Anash kesaj, Kryetari dhe Sekretari i LPB-se, bashkkarishte me punonjes se ministrise dhe bashkise u ngjiten ne Kalane e Krujes per te pare nga afer demtimet qe ka marr ajo zone.
Nje rrezik i madh qendron mbi krahe te saj, andaj LPB po ben ç‘mos per te sjellur gjeolog nga shtetet europiane, per te pare rrezikun qe qendron aty.
Kulla e kalase se Krujes eshte duke çaluar dhe nga momenti ne moment eshte duke rene bashke me bazamentin e saj qe eshte nje shkemb gjigant.
Ne nuk mund te lejojme te rrezikohen as njerezit por as edhe historia, andaj do te jemi vazhdimisht ne levizje derisa gjendja te qetesohet.


December 2, 2019

Struga Ekspres