Uncategorized

Meshkujt pa flokë janë më inteligjentë
Slider, Uncategorized

Meshkujt pa flokë janë më inteligjentë

Në ka një gjë të vërtetë në jetë, është se nuk mungojnë njerëzit e suksesshëm pa flokë. Të paktën sipas një studimi, nuk është rastësi. Mbi tre studime të kryera nga Albert E. Mannes, 59 pjesëmarrësve u janë treguar fotot e një mashkulli me flokë, dhe një tjetër ku është pa flokë, pas përpunimit të…

Këto janë arsyet përse nuk keni fat në dashuri!
Slider, Uncategorized

Këto janë arsyet përse nuk keni fat në dashuri!

Fati i keq në dashuri mesa duket ka shpjegime të ndryshme. Në këtë artikull ndalemi te fakti që pse disa femra zhgënjehen gjithmonë në dashuri. Ju besoni se problemi është gjithmonë me ta. Në fakt, sipas intv.al ekziston një mënyrë për të kuptuar se ku qëndron problemi. Kjo kërkon që të bëni një ndryshim drastik…

Gati e shita Islamin për 20 cent!
Slider, Uncategorized

Gati e shita Islamin për 20 cent!

Në xhaminë e Londrës merr detyrën një imam i ri.Ky imam sa herë që shkonte për në xhami, udhëtonte me autobus të njëjtë dhe në shumicën e rasteve takohej me shoferin e njëjtë. Një ditë, në autobus, pasi e paguan biletën, shoferi ia kthen kusurin, por 20 centë më tepër se sa duhet. Imami këtë…

Burri im i dashur!
Slider, Uncategorized

Burri im i dashur!

Burri im i dashur! Mbase ndonjëherë do të mendosh se ke bërë një gabim që më ke zgjedhur për bashkëshorte të jetës, dhe kjo mund të të pengojë në bashkëveprimet ditore që kemi. Me kohë frikohem se dashuria jote do të shndërrohet në urrejtje, durimi yt do të kalojë në zemërim dhe situata e qetë…

Si mund të kurseni para në një muaj
Slider, Uncategorized

Si mund të kurseni para në një muaj

Paratë nuk janë gjithçka, por shërbejnë thuajse për gjithçka, e për këtë sa më shumë të keni e të kurseni aq më mirë është. Nëse të ardhurat nuk varen tërësisht nga ju, më poshtë keni disa mënyra ,mjaft të mira se si të organizoni shpenzimet për të kursyer sa më tepër. 1- Shënoni diku të…

Vajza ja si ta bëni për vete një mashkull të pasur
Slider, Uncategorized

Vajza ja si ta bëni për vete një mashkull të pasur

Të gjitha gratë do të donin që të tërhiqnin vëmendjen e meshkujve klasikë, ata që respektojnë gratë e dinë si të flasin e t’i trajtojnë ato. Shumë prej tyre dëshirojnë që të përfundojnë me princin e tyre të kaltër. Çfarë karakteristikash duhet të ketë një mashkull klasik, i respektueshëm, përulës, përgjegjës, inteligjent, me karakter e…

1 15 16 17 18 19 26
Struga Ekspres