/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ziadin Sela: Sot 21 vjet shqiptarët morën goditjen më të rëndë
Opinion, Slider

Ziadin Sela: Sot 21 vjet shqiptarët morën goditjen më të rëndë

Ziadin Sela
Sot 21 vjet shqiptarët morën goditjen më të rëndë të shkaktuar nga dora e njeriut keqdashës! Mas akra në Reçak pa dyshim që është dhe do të mbetet një ngjarje që sa do vite, dekada, e shekuj të kalojnë dhimbja çdo herë do të mbetet e freskët. Nuk ekzistojnë fjalë ngushëlluese për raste të tilla, e as bashkëvuajtja nuk mjafton.
Qofshim gjithmonë e më të bashkuar duke i bërë ballë çdo sfide në mënyrë stoike.
Lavdi dëshmorëve dhe martirëve të Reçakut! I përjetshëm qoftë kujtimi për ta!

January 15, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres