Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
“Zgjidh jetë, voto blertë” është slogani i BDI-së për zgjedhjet lokale
Maqedoni, Slider

“Zgjidh jetë, voto blertë” është slogani i BDI-së për zgjedhjet lokale

“Zgjidh jetë, voto blertë”, është slogani i BDI-së me të cilin do të kërkojnë votën e qytetarëve në zgjedhjet lokale. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në konferencën për shtyp bëri të ditur se me këtë slogan do të realizojnë ëndrrën e blertë, për të përmirësuar cilësinë e jetës.

“E blerta nënkupton qytete të pastra, pa mbeturina rrugëve dhe lagjeve, ujë i pastër në të gjitha komunat, ajër i pastër për ne dhe fëmijët tanë”, tha Osmani.

September 17, 2021

Struga Ekspres