/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ulet niveli i ujit të Liqenit të Prespës dhe të Ohrit
Uncategorized

Ulet niveli i ujit të Liqenit të Prespës dhe të Ohrit

Niveli i Liqenit të Prespës është ulur për një centimetër, ndërsa i Liqenit të Ohrit për dy centimetra, ndërsa niveli i Liqenit të Dojranit është i njëjtë sikurse dje, tregojnë matjet e fundit të bëra nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike (DPHM).

Vetëm në Liqenin e Dojranit niveli është më i lartë se ai mesatar edhe atë për 2,87 metra ndërsa tek dy liqenet e tjera natyrore në vend është më i ulët se mesatarja për shtatorin edhe atë për 85 centimetra tek Liqeni i Prespës dhe për 5 centimetra tek Liqeni i Ohrit.

Për dallim prej liqeneve, pjesa më e madhe e lumenjve në vend kanë nivel më të lartë të ujit prej mesatares shumëvjeçare për këtë muaj.

September 4, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres