Monday, March 27, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiTrajnim ndërkombëtar për tolerancë kulturore në Strugë

Trajnim ndërkombëtar për tolerancë kulturore në Strugë

Gjithsej 29 gazetarë, punëtorë socialë dhe për të rinj nga Maqedonia, Danimarka, Bullgaria, Greqia, Lituania, Spanja, Sllovakia dhe Italia marrin pjesë në trajnimin shtatë ditor “Edukimi mediatik”: hap drejt shoqërisë përfshirëse” që do të mbahet në Strugë deri më 7 nëntor.
Organizatorë të trajnimit janë Qendra vullnetare Shkup dhe Qendra evropiane për media të bashkësive Arhus nga Danimarka, me përkrahje të Agjencisë kombëtare daneze për programin “Erasmus plus” nga KE. Qëllimi i këtij trajnimi, sipas organizatorëve, është krijimi i tolerancës më të madhe ndaj dallimeve kulturore në Evropë, si dhe krijim të qasjes kritike ndaj produkteve propagandistike të mediave.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments