/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Toka këngës ia ka nis
Kulturë, Qyteti, Slider

Toka këngës ia ka nis

Në përkujtim të masakrës së Ladorishtit – 28 – Tetor 1944, ditë e kobshme me rreth 100 njerëz të vrarë, 80 me pushkatim , djegie shtëpish , bagëtish vrasje të disa grave dhe fëmive ! TMERR !
Një nga masakrat më të mëdha në hapësirat shqipëtare për kokë banori !
Lavdi të rënëve !
Selami Kolonja

October 29, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres