Tuesday, April 23, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiTë duash Strugën si Jeton Shaqiri: Në vendëlindjen time të bukur...

Të duash Strugën si Jeton Shaqiri: Në vendëlindjen time të bukur i numëroj projektet që po i realizojmë nëpër shkolla

🔢Ndërsa jam në Strugë, në vendëlindjen time të bukur i numëroj projektet që po i realizojmë në shkollat këtu.

✔️🏢SHFK “Vëllezërit Milladinov” (rinovim i tërësishëm me vlerë prej 35 milion denarë), së fundmi nxënësit e Strugës dhe rrethinës të bashkangjitur kanë edhe pishinën e cila u mungoi struganëve.

✔️ 🏢SHFK “Nuri Mazari” në Dollogozhdë po bëhet me sallë sporti.
✔️ Edhe në 🏢SHFK “Goce Dellçev” në Podgorcë u ndërruan dyshemetë e klasave.
✔️ SHFK “Josip Broz Tito” klasat tanimë i ka me dyer të reja
✔️ Në Vranishtë, në SHFK “Dedo Llazo Cirkoski” gjithashtu rinovohet për të arritur efikasitet energjetik.

Në vitin 2024 …

➡️ Në shkollën fillore në Frengovë do të punohet
➡️ edhe në 🏢SHFK “Ashim Agushi” në Ladorisht
➡️ Do të ndrrohet kulmi në 🏢SHFK “Murat Llabunishti” në Llabunisht
➡️ Në 🏢SHFK “Ariz Mena” në Misllodezhdë rikonstruim dhe sanim i kulmit
➡️ Në Tatesh të epërm, në 🏢SHFK “Orhan Xhemaili” do të punohet në nyjet sanitare
➡️ Rikonstruim i 🏢SHFK “Nuri Mazari” në Dollogozhdë
➡️ Salla sportive në më shumë vendbanime, por po i finalizojmë marrëveshjet për në shkollat fillore në Veleshtë dhe Podgorc.

Strugë, për ty!💙

Jeton Shaqiri-Ministër i Arsimit

******

🔢Додека сум во Струга, во мојот прекрасен роден град, ги бројам проектите што ги реализираме во училиштата овде.

✔️🏢ООУ „Браќа Миладиновци“ (комплетно реновирање, проект вреден 35 милиони денари), од неодамна учениците од Струга и околината до училиштето имаат и базен, кој им недостигаше на стружани.

✔️ 🏢 ООУ „Нури Мазари“ во Дологожда има спортска сала.
✔️ Дури и во 🏢 ООУ „Гоце Делчев“ во Подгорци сменет е подот на училниците.
✔️ Училниците на ООУ „Јосип Броз Тито“ сега имаат нови врати
✔️ Во Враништа, во ООУ е реновиран и „Дедо Лазо Циркоски“ за енергетска ефикасност.

Во 2024 година…

➡️ Ќе се работи во основнoто училиште во Френгово
➡️ И во 🏢 ООУ „Ашим Агуши“ во Радолишта
➡️ Ќе се менува кровот во 🏢 ООУ „Мурат Љабуништи“ во Лабуништа
➡️ Во 🏢 ООУ „Ариз Мена“ во Мислодежда ќе има реконструкција и санација на покривот
➡️ Во Горно Татеши, во 🏢 ООУ „Орхан Џемаили“ ќе се работи на санитарни јазли.
➡️ Реконструкција на 🏢 ООУ „Нури Мазари“ во Дологожда
➡️ Спортски сали во повеќе населени места, но ги финализираме договорите за основните училишта во Велешта и Подгорци.

Струга, за тебе!💙

https://www.facebook.com/share/1gDwe4pm5KzzDrYo/?mibextid=WC7FNe

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments