/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Të dielën ndryshon ora
Maqedoni, Slider

Të dielën ndryshon ora


Këtë të diel akrepat e orës do të ndryshojnë, duke u shtyrë me 60 minuta mbrapa.

Lëvizja e akrepave bëhet duke u gdhirë e diela, në orën 03:00 të mëngjesit. Ky fenomen ndodh dy herë në vit: në javën e fundit të Tetorit dhe në të dielën e fundit të Marsit, kohë kur ora shkon para.

October 25, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres