/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

Shtrenjtohen cigaret në Maqedoni, ja sa do paguani më shumë

Disa brende të cigareve në Maqedoni tani më janë duke u shitur me çmim më të shtrenjtë. Rritja e çmimit varet nga brendi, ndërsa sillet prej 3 deri në 5 denarë.
Shitësit thonë se distribuesit u kanë paralajmëruar se deri në Vitin e ri, mund të pritet valë e re e shtrenjtimit të cigareve. Ky shtrenjtim vjen jo më shumë se gjashtë muaj para afatit në të cilin shteti do të rrisë akcizën për duhanin dhe prodhimet e duhanit. Nga 1 korriku akciza do të rritet për 4 denarë në pako me çka pritet shtrenjtim
i ri i cigareve.

November 8, 2017

Leave a Reply

error: Content is protected !!
Struga Ekspres