/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

SHQIPTAR DHE MAQEDONAS FYEJNE SASHO MIJALLKOVIN

Shqiptar e maqedonas jane bere bashke pas pergjimeve te fundit nga LSDM-ja.

Para pak castesh ka përfunduar protesta para Qeverisë së Maqedonisë, e cila pritet të vazhdojë gjatë ditës së nesërme, raporton Almakos.

Në kohën e lëshimit të përgjimive para Qeverisë nga ana e aktivistëve qytetarë sonte në Shkup, në çastet që Shefi i Policisë Sekrete, Sasho Mijallkov përmend fjalën fyese për shqiptarët ‘Shiptarite’, të gjithë protestuesit në një zë, shqiptarë e maqedonas, e kanë vazhduar këtë fjalë të tij me të shara e fjali fyese për Sasho Mijallkovin.

February 20, 2015

error: Content is protected !!
Struga Ekspres