/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
“SHISHA ROOM”-Strugë vjen fuqishëm të premten me RISI të veçantë dhe mbrëmje festive! Buzë Drinit të Zi e bukura shijon gjithmonë pranë “SHISHA ROOM” (FOTO)
Qyteti, Slider

“SHISHA ROOM”-Strugë vjen fuqishëm të premten me RISI të veçantë dhe mbrëmje festive! Buzë Drinit të Zi e bukura shijon gjithmonë pranë “SHISHA ROOM” (FOTO)


SHISHA ROOM, STRUGË vjen me risi!

Të premten (1 Nëntor) ju argëton Dj Vitae.

“Shisha Room”-Strugë i cili gjendet buzë Drinit të Zi ju ofron një ambient të ngrohtë dhe fantastim. Ju mund të shijoni momentet më të mira me shoqërinë tuaj në ambientin tonë .Në ambientin tonë mund ta shijoni kualitetin e Shisha ( Nargile ) ! Ju mirëpresim …

SHISHA ROOM STRUGA STAFF ..

October 30, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres