Monday, March 27, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiRistrukturohet PDSH-ja e Oktisit

Ristrukturohet PDSH-ja e Oktisit

Sot me date 17.02.2015 u mbajte Kuvendi zgjedhor i nendegës së f.Oktis në prani kryetarit te deges te PDSH z.Mendi Asani, nenkryetarit z.Adrian Useini sekretarit te pergjithshem z.Besart Tairi dhe antarit te kryesise se deges z.Mustafa Jakupi.

Kuvendi zgjodhi kryesinë e re të nën deges te f.Oktis me kryetar z.Nexhbedin Dervishoski (Xhibe).

Si dhe anëtaret e Kryesisë te nëndeges

Nexhbedin Dervishoski (Xhibe)
Samir Canoski
Afrim Ibushoski
Bashkim Zeqiroski
Adnan Mustafoski
Abib Ibushoski
Mersin Mustafoski
Afet Dervishoski
Jasmin Salloski

Ndërsa për kuvendar për kuvendin e degës u zgjodh:

Bekim Dervishoski

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments