Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

Remenski e LSDM-së: Nuk mund të ketë hetim ndërkombëtar për “Kumanovën”

Deputetja e LSDM-së dhe njëherit nënkryetare e kësaj partie, në cilësinë e ekspertit të lëmisë së sigurisë, në emisionin “Nokno Stidio” mbrëmë ka deklaruar se nuk mund të ketë institucionalisht hetim ndërkombëtar për rastin e “Kumanovës”, shkruan Fakte. Ajo ka thënë se ajo çka mund të bëhet është të konsultohen ekspertë nga rajoni të cilët do të bëjnë ekspertizë të të dhënave.

Avokati i grupit të Kumanovës, Naser Raufi, edhe njëherë në emision ka përsëritur se është fakt se grupi ka qenë i pranishëm në vend të ngjarjes, por i njejti ka qenë i sjellur nga Kosova nga ana e DSK-së.

November 3, 2017

Leave a Reply

Struga Ekspres