Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Reagim nga Bashkësia Lokale e fshatit Shum: Nuk kemi ndriçim publik gjatë natës
Uncategorized

Reagim nga Bashkësia Lokale e fshatit Shum: Nuk kemi ndriçim publik gjatë natës

Reagim nga Bashkësia Lokale F.Shum :

Reagojmë dhe ndihemi të zhgënjyer nga mosfunksionimi i dritave në rrugë gjatë natës me saktë rruga prej te xhamia e Shumit rruga që të shpie në Belic ka disa muaj që keqpërdoret nga ndërmarjet që kujdesen për mirëmbajtjen e tyre.Kemi reaguar disa herë po mesa duke fjala ka rënë ne vesh te shurdhër.

Alooo kompetenti rregulloni dritat ose hiqni nga faktura taksat që paguajm çdo shtëpi për ndriçimin e rrugëve !

Bashkësia Lokale Shum

July 16, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres