Saturday, April 1, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiRamiz Merko dhe Mustafa Zabzuni, bën pranim dorëzimin e mandatit të kryetarit...

Ramiz Merko dhe Mustafa Zabzuni, bën pranim dorëzimin e mandatit të kryetarit të komunës së Strugës (FOTO)

Ish kryetari i komunës së Strugës z.Mustafa Zabzun dhe kryetari i ri z.Ramiz Merko,sot bën pranim dorëzimin e mandatit të kryetarit të komunës së Strugës në mënyrë shumë të ngrohtë dhe miqësore.(FOTO)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments