Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ramis Merko bëri homazhe te varrezat e dëshmorëve të kombit në Dollogozhdë (FOTO)
Qyteti, Slider, Uncategorized

Ramis Merko bëri homazhe te varrezat e dëshmorëve të kombit në Dollogozhdë (FOTO)

🎗 05 Maj – Dita e Dëshmorëve
Kryetari i Komunës së Strugës, z. Ramis Merko sëbashku me anëtarë të familjeve të dëshmorëve sot vizituan dhe zhvilluan homazhe në varrezat e Dollogozhdës.
Kjo ditë shërben për të reflektuar për të gjithë ata që dhanë jetën e tyre në emër të atdheut dhe lirisë.
🙏 Qoft i përjetshëm kujtimi për to!
Komuna e Strugës

🎗 05 Мај – Денот на Загинатите Борци
Градоначалникот на Општина Струга г. Рамис Мерко заедно со членовите на семејствата на загинатите борци, денес ги посетија гробиштата во Делогожди и им оддадоа почит.
Овој ден нека служи за да се одрази за сите тие што ги загубија животите во име на слободата.
🙏 Нека биде вечен нивниот спомен!

May 5, 2022

Struga Ekspres