Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Çka pret prej një qyteti të tërë që heshtë para një krimineli?
Opinion, Slider

Çka pret prej një qyteti të tërë që heshtë para një krimineli?

Çka pret prej nje shoqërie kur profesorë, mësues e intelektualë janë më të brengosur për rrogën e vet se sa për ardhmërinë e popullit
Çka pret prej nje shoqërie kur aktorë, këngëtarë e njerëzit të artit nuk bëjnë zhurmë për ta zgjuar publikun nga gjumi kolektiv por bëjnë para duke qenë të heshtur
Çka pret prej një shoqërie kur rinia është dorëzuar në fillim të betejës, e që shpëtimin e sheh veç duke IKUR prej këtij vendi
Çka pret prej një shoqërie kur biznesmen milionerë nuk e ka financuar 1 projekt kulturor, 1 sportist për të promovuar vlerat e popullit të vet
Çka pret prej pushtetarëve që pushtetin e shohin vetëm si mundësi për tu pasuruar, e jo si mundësi për të lënë gjurmë?
Çka pret prej nje shoqërie kur politikanë e gazetarë ditën publikisht sulmohen, e darkën e hanë bashkë?
Çka pret prej një lagje të tërë që heshtë para një krimineli?
Çka pret prej një komune të tërë që heshtë para një krimineli?
Çka pret prej një qyteti të tërë që heshtë para një krimineli?
Çka pret prej një populli që heshtë dhe bëhet që nuk po e sheh krimin që po i bëhet para syve?
Furkan Saliu-gazetar

May 5, 2022

Struga Ekspres