Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Rama takon Kurtin: Falënderoj shiun që nuk ra dhe qenin që ndali së lehuri
Shqipëri, Slider

Rama takon Kurtin: Falënderoj shiun që nuk ra dhe qenin që ndali së lehuri

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjatë fjalimit të tij në mbledhjen e përbashkët të qeverive, në një moment ka nxitur edhe të qeshura.

Rama pasi falënderoi kryeministrin Kurti dhe kabinetin kosovar për pritjen, bëri edhe dy falënderime.

Në fillim, Kurti qeshi, por nga fundi, ndryshoi çehre.

“Faleminderit edhe për ndalimin e shiut se ka pasur herë pas here reshje 20-minutësshe. Ishte një qen aty, që lehte përpara se të fillonin himnet, por mbas këndimit të himneve edhe qeni nuk lehu më, çka jep mesazh për ngjashmëritë e tij në botën e njerëzve, që kërkojnë të fusin xixa mes mesh”, ka thënë Rama.

June 20, 2022

Struga Ekspres