Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Po drejtonte makinën vetëm në shpejtësinë e parë, i mori flakë dhe u shkrumbua
Slider, Uncategorized

Po drejtonte makinën vetëm në shpejtësinë e parë, i mori flakë dhe u shkrumbua

Nuk kam vozitur për pesë muaj, hipa në veturë dhe u drejtova për në qendër të qytetit. Mbaj mend që kam kaluar në marshin e parë. Meqenëse po kërkoja një vend parkimi, kam ecur me shpejtësi të ngadaltë, parkova makinën time dhe shkova në qytet. Shtëpia ime është vetëm një kilometër larg, ku edhe lashë makinën time. Kur u ktheva pas një ore, policia dhe zjarrfikësit ishin në rrugë. U trondita kur i pashë duke qëndruar pranë makinës sime të mbuluar me shkumë. “Më thanë që mori flakë”, tha pronari 77-vjeçar i veturës.

Gruaja nga Bjelovar tha se ajo po ngiste makinën vetëm në marshin e parë. Gjegjësisht, gruaja jeton vetëm pasi burri i saj vdiq, dhe për të mos kërkuar vazhdimisht ndihmë nga dikush, ajo herë pas here përdor veturën për të arritur në qendër të qytetit.

May 27, 2021
Butik Mili

Struga Ekspres