/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
NATI -TRANSPORT-Strugë, nga 1 dhjetori fillon me transportimin mallrave dhe makinave nga Zvicra dhe e gjithë Evropa (FOTO)
Qyteti, Slider

NATI -TRANSPORT-Strugë, nga 1 dhjetori fillon me transportimin mallrave dhe makinave nga Zvicra dhe e gjithë Evropa (FOTO)

NATI TRANSPORT-Strugë
Nga 01.12.2017 Nati Transport fillon me transportin e të gjithë mallrave,automjeteve,makinerive etj,nga Zvicra dhe Europa, për Maqedoni, Kosovë Shqipëri dhe anasjelltas, shërbimi i mallit bëhet krejtësisht nga NATI-TRANSPORT-Strugë, deri në destinacionin e dëshiruar me një shërbim serioz shpejtë dhe sigurtë.
Për informata më të hollësishme për në Zvicër mund të kontaktoni me z.Natmir Mehmedin.Telefono në numrat: 0041 76 339 44 24, kurse në Maqedoni mund të kontaktoni me z.Nafi Mehmedin, 070 611 001 dhe me Shkëndim Mehmedin, 070 689 517.
NATI-TRANSPORT-Strugë, ideale që kërkesat tuaja të realizohen ashtu si dëshironi!

November 29, 2017

error: Content is protected !!
Struga Ekspres