/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Merlina Ziba: Digjet banesa në Strugë
Qyteti, Slider

Merlina Ziba: Digjet banesa në Strugë

Më 14.09.2021 në orën 14.30 në Njësinë për Punë të Brendshme Strugë u raportua për zjarr të shpërthyer në një banesë në rrugën “Partizanska”, në pronësi të V.M
nga Struga. Në zjarrin, në të cilin nuk pati persona të lënduar, një pjesë e mobilieve u dogj, dhe përhapja e mëtejshme e tij u parandalua me ndërhyrjen e Njësisë Territoriale të Zjarrfikësve nga Struga Sektori për Punë të Brendshme Ohër Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

September 15, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres