/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Merlina Islami: Policia në Veleshtë ndalon  67 vjeçarin, transportonte dru në mënyrë të paligjshme
Qyteti, Slider

Merlina Islami: Policia në Veleshtë ndalon 67 vjeçarin, transportonte dru në mënyrë të paligjshme

Më 14.09.2021 në orën 14:00 në rrugën lokale për në fshatin Oktis të Strugës, oficerët e policisë nga Stacioni i Policisë Veleshtë kryen kontroll në një automjet të tipit “Nissan” me targa të Strugës, i drejtuar nga S.C (67) nga fshati Oktis, tek i cili u zbulua se po transportonte dru zjarri në mënyrë të paligjshme dhe pa dokumentacionin e duhur. Automjeti dhe drutë e prera u konfiskuan dhe iu dorëzuan Policisë Pyjore në Strugë. Pasi rasti të dokumentohet plotësisht, do të ngrihen paditë e duhura. Sektori për Punë të Brendshme Ohër Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

September 15, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres