/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Islami: E dhunon djalin e saj tetëvjeçar dhe e detyron atë të lypte
Qyteti, Slider

Islami: E dhunon djalin e saj tetëvjeçar dhe e detyron atë të lypte

Më 14 shtator 2021, në Njësinë për Punë të Brendshme Strugë u ndalua MN (28) nga Dibra
për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale “neglizhencë dhe abuzimi i një fëmije”. Rreth orës 15.30 në rrugën Klimetica në Strugë, ajo sulmoi fizikisht djalin e saj tetëvjeçar dhe e detyroi atë të lypte. I mituri u dërgua nga punonjësit e policisë dhe përfaqësuesit e Qendrës për Çështje Sociale në Spitalin e Përgjithshëm në Strugë ku iu dha ndihma mjekësore me çka edhe u konstatuan lëndime trupore, pas së cilës ai u transferua dhe u vendos në Institucionin Publik “Shtëpia e Nënës për Foshnjat dhe Fëmijët e vegjël ”në Shkup. Pas dokumentimit të plotë të rastit, Njësia për Punë të Brendshme Strugë do të ngrejë padi të duhaura. Sektori për Punë të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

September 15, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres