/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lotët e nënës
Kulturë, Slider

Lotët e nënës

Lotët e nënës

Ishe qielli im, isha deti yt,
kur buzëqeshje ti, më shkëlqenin syt’.
Vrenjtur kur më rrije,
unë mblidhja dëshpërimin,
për engjëllin tim, kërkoja shërimin.
Kur hapej qielli dhe ndriçonte sërish,
unë dhe ti qëndronim përbri,
flisnim e qeshnim me plot dashuri.
Ç’të të them o bir, tani që nuk je,
kam mbledhur shuk dhimbjet,
lotët rrëke,
zorrët e barkut kujt t’ia rrëfe’?!
Jetëzeza nënë, me zemër copëtuar,
të fala qiellit nga deti i trazuar!

© Xhemi Hajredini
Strugë, 29 tetor 2020

October 29, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres