/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LAJMI I FUNDIT: Edhe një mjeke në Ohër preket nga koronavirusi
Maqedoni, Slider

LAJMI I FUNDIT: Edhe një mjeke në Ohër preket nga koronavirusi

Një mjeke nga “Transfusiologjia – njësia rajonale e Ohrit” ka rezultuar pozitive për virusin “Kovid 19” – mëson “Ohri 1” nga burimet e tij në Ministrinë e Shëndetësisë,informon Struga Ekspres.

Ministria e Shëndetësisë do të njoftojë zyrtarisht informacionin më të fundit mbi situatën dhe numrin e personave të sapo infektuar në vend.

Njësia e Transfuziologjisë – Njësia e Degës së Ohrit është mbyllur që nga 19 Mars, kur u konstatua se një person i cilii u izolua nuk i respektonte rekomandimet dhe ishte i pranishëm në Transfusiologji.(Struga Ekspres)

March 26, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres