/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
PDSH-ja kërkon faljen e borxheve që qytetarët kanë ndaj shtetit
Maqedoni, Slider

PDSH-ja kërkon faljen e borxheve që qytetarët kanë ndaj shtetit

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) përmes departamentit për ekonomi dhe financa ka vlerësuar se në këtë kohë pandemie, qytetarëve duhet t’iu falen borxhet që kanë ndaj shtetit. Këtë e theksoi ministri pa portofol përgjegjës për investime, Bardhyl Dauti. Ja kërkesat e kësaj partie:

Duke u nisur nga kriza aktuale dramatike qe mbizoteron kujtojme qe demtohen afersisht 19.7% e te punesuareve total qe punojne ne sektorin e prodhimit – nje sektor direkt i rrezikuar ne kete situate. 13.9% jane te punesuar ne bujqesi dhe agrikulture dhe 14.1% ne tregeti me shumice dhe pakice. Keto jane vetem tre dege te cilat ne total perbejne 48% te te punesuareve. 381,488 punetore dhe ne total rreth 800,000 (nga te gjitha industrite) qe rrezikojne te ngelen pa pune dhe pa te ardhura si pasoje e mbylljes dhe falimentimit te bizneseve.

March 26, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres