Monday, March 20, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeKulturëKONGRESI I ALFABETIT- Manastir organizon një manifestim kulturo - artistik me Selami...

KONGRESI I ALFABETIT- Manastir organizon një manifestim kulturo – artistik me Selami Kolonjën dhe Pajazit Murtishin

Në shenje të fillimeve të Kongresit të Manastirit, Shoqata për zhvillimin e kulturës dhe artit KONGRESI I ALFABETIT- Manastir organizon një manifestim kulturo – artistik ( koncert) i titulluar si ,,MANASTIRI FESTON 109″. Ky koncert do të mbahet në 18.11.2017 (e shtunë) në sallën të madhe të Qendrës per kulturë në Manastir, me fillim prej orës 18:30. Në këtë manifestim do të marrin pjesë shumë këngëtarë nga estrada shqiptare si: Shpat Kasapi, Rovena Stefa, Selami Kolonja, Luljeta Idrizi, Fisnik Ristemi, Motrat Aliu, humoristët Stresat, SHKA Bashkimi – Manastir, kurse moderator do të jetë Naim Alili. Duhet potencuar se hyrja është pa paga dhe e lirë.
Këtë manifestim e përkrah, IN Muzeu i Alfabetit të gjuhës shqipe, SIOFA, Credins Bank – Tiranë, Eurosig, Vezë Sharri dhe Lecker, Komuna e Dibrës dhe Komuna e Strugës.
Ndryshe, ky manifestim organizohet për herë të tretë në qytetin e shkronjave dhe evolon si traditë.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments