Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Jeton Shaqiri: Edhe në kohë fushate, përsëri në krye të detyrës dhe përgjegjësive
Maqedoni, Slider

Jeton Shaqiri: Edhe në kohë fushate, përsëri në krye të detyrës dhe përgjegjësive

Edhe në kohë fushate, përsëri në krye të detyrës dhe përgjegjësive!
Pas Samitit Digjital në Podgoricë, kthehem në Strugë për të takuar çdo banor dhe për të mobilizuar ekipin fitues!

Bashkoheni të gjithë me fitimtarët, bashkoheni të gjith me Ramiz Merko – Faqja Zyrtare!
Mos hezitoni, thirrni çdo shok, shoqe, kolegë, familjar ti bashkohet fitores, sepse me ne të gjithë dalin FITIMTARË! ✅

Vepro drejt, voto BLERTË! 🍀 3️⃣
💚💚💚
Jeton Shaqiri

October 13, 2021

Struga Ekspres