Saturday, June 3, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiIdri Istrefi takim me klubet sportive në Strugë (FOTO)

Idri Istrefi takim me klubet sportive në Strugë (FOTO)

Me klubet sportive

Patëm një takim tepër të frytshëm. Prezantova para tyre qëllimet e mia për ta mbështetur me të gjitha mundësitë që kemi sportin , përkatësisht klubet sportive.
Gjatë këtij takimi arritëm në disa konkluza, një pjesë e mirë e së cilave janë pjesë integrale e programit të ekipit tonë elektoral;
Do të bëjmë përpjekje maksimale, që të rrisim dotacionet për sport, për të rregulluar infrastrukturën e fushave sportive. Do të bëjmë përpjekje maksimale që bashkë me palët e interesuara të zgjidhim çështjet pronësore në disa fusha sportive. Do të rrisim buxhetin të dedikuar për sport në koordinim me klubet sportive paraprakisht. Do të mbështesim më shumë lloje sportesh të anashkaluara deri tani, sikurse janë lojrat me dorë, artet marciale apo sportet e ujit. Do të mbështesim sportistët e suksesshëm në sporte individuale. Do të bëjmë përpjekje maksimale për gjetjen e truallit jashtë qytetit për ndërtimin e një fushe të re sportive për futboll. Do të jemi të barabartë në qasje ndaj çdo klubi ambicioz në Komunën e Strugës. Mbi të gjitha do të sjellim demokraci në vendimmarrje sa i përket sportit. Çdo herë para përpilimit të buxhetit, do të njoftohen klubet dhe shoqatat sportive për sygjerime dhe kërkesa.
I falenderoj të gjithë pjesëmarrësit, pa asnjë përjashtim, pa asnjë dallim, ju faleminderit për kohën që ndatë me mua dhe për kontributin që jepni për shoqërinë strugane!

Со спортски клубови,

Имавме неверојатна плодна средба. Им ги претставив моите цели да ги подржувам со сите можности што ги имаме за спортот, имено спортските клубови.
За време на оваа средба донесовме неколку заклучоци, од кои добар дел се составен дел од програмата на нашиот изборен тим.
Ќе вложиме максимални напори да ги зголемиме грантовите за спорт, да ја поправиме инфраструктурата на спортските терени. Ќе ги вложиме сите напори да ги решиме имотните прашања во некои спортски области заедно со засегнатите страни. Буџетот наменет за спортот ќе го зголемиме однапред во координација со спортските клубови. Ќе поддржиме повеќе видови прескокнати спортови досега, како што се ракомет, боречки вештини или спортови на вода. Ќе ги поддржиме успешните спортисти во индивидуални спортови. Ние ќе ги вложиме сите напори да најдеме земјиште надвор од градот за да изградиме ново спортско игралиште за фудбал. Ќе бидеме еднакви во пристапот до секој амбициозен клуб во Општина Струга. Пред сѐ, ќе донесеме демократија во спортското донесување одлуки. Секој пат пред да се подготви буџетот, спортските клубови и здруженија ќе бидат известени за предлози и барања.
Им благодарам на сите учесници, без исклучок, без никаква разлика, ви благодарам за времето што го споделивте со мене и за вашиот придонес во струшкото општество!

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments