/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Jetmir Etemi, këngëtari i ri nga Frëngova e Strugës vjen me një super këngë popullore “Shumë urime, shumë dëshira” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Jetmir Etemi, këngëtari i ri nga Frëngova e Strugës vjen me një super këngë popullore “Shumë urime, shumë dëshira” (VIDEO)

Jetmir Etemi, këngëtari i talentuar nga Frëngova e Strugës vjen me një super këngë popullore “Shumë urime,shumë dëshira”, e realizuar mjeshtërit nga Ndriçim Musai, i cili orkestroi dhe realizoi muzikën e kësaj kënge.

Për tekstin e kësaj kënge u kujdes Remzi Murati.

Videoklipin e kësaj kënge e realizoi LEDI PRODUCTION.

Këngëtari nga Frëngova e Strugës këngën e tij të parë e ka interpretuar mrekullisht ku edhe pritet që publiku shqiptar ta duartrokras ngrohtë.

Jetmir Etemi, jeton dhe vepron në Zvicër prej shumë vitesh.Ja kënge e re e Jetmir Etemit.

November 17, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres