/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Humb jetën kirurgu i njohur nga Struga
Maqedoni, Slider

Humb jetën kirurgu i njohur nga Struga

Struga sot humbi kirurgun e njohur, i cili arriti të mposht koronavirusin, por jo edhe pasojat e tij.

Kirurgu-specialist 60-vjeçar Dr. Vladimir Kocoski u trajtua për dy javë nga Covid-19 në Klinikën Efektive të Shkupit dhe pasi mori një test negativ, një ditë para se të dilte në shtëpi, gjendja e tij u përkeqësua papritmas për shkak të dëmtimit të organeve vitale nga virusi i rrezikshëm. Ai u transferua menjëherë në Klinikën për Anestezi, Reanimim dhe Kujdes Intensiv (KARIL), por nuk arriti të përballojë komplikimet e shkaktuara nga virusi.
(Struga Ekspres)

December 1, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres