Friday, March 24, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniGodet hoxha i Aleancës!

Godet hoxha i Aleancës!

Kërko falje z.Sela !?

I nderuar Zijadin Sela
Kërkimi i faljes është virtyti më i lartë i një krijese të Zotit që gabon e kërkon falje, e në veçanti kjo vlen për liderët që marrin përgjegjësi ndaj popullit për popullin.
Andaj të këshilloj miku im, ti kërkosh falje Ali Ahmetit bile dhe Reis Ulemasë Efendi Sulltan Sulejman Rexhepit, njëri udhëheqës i pazëvedësueshëm i popullit shqiptar me krafet, e tjetri i fesë me çallm mbi kokë!!?
Duhesh të kërkosh falje që e votove qeverinë edhe të parin e parlamentit Talat Xhaferin, sepse këta që ti votove, sot po hamenden që të votojn një minister të Aleancës ku edhe hamendeshin një ditë e analizonin me kë do të jenë VMRO apo LSDM !!
E ju nuk u hamendet atë ditë bile dhe ishe sakrific e ndryshimit dhe shërbimit të qytetarëve .
Apo mos ndoshta jam gabim? Atëherë kur vota e liderit të BDI edhe lutja e reisit te BFI, bile në dy gjuhë arabe edhe shqipe, e bërën Talatin kryetar të parlamentit. Apo ata ishin të zënë atë natë për të shkruar platformën e përbashkët me LSDM, me muftiun e vet Ruzhdi Latën, për zgjedhje lokale.
Po, duhet të kërkosh falje se JU, dhe vota jote pa e kursyer veten ktheve atë natë historinë në atë tempull. E këta tani hamenden !!!
Pra a nuk e ke “Farz/Obligim “ të iu kërkosh FALJE .
Këta dy “Dyshi i “pazëvendësuar dje treguan se askush nuk mund të flasi në emër të popullit e të fesë por vetëm se “Dyshi”!!!
Prandja kërko falje Ali Qametit edhe Rexhep Shejtanit, me falni Sulltanit, sepse nuk do ta votojnë ministrin e Aleancës !!!
Rini e nderuar a thua a duhet Zejadin Sela të kërkoj “Falje”?!
Po se në ketë kohë ka shqiptar pa “Din, e dije sa të jenë gjallë ata mbeten HIJE”./shigjeta.net/

Shkruan: z.Rexhail Aziri për shigjeta.net (Hoxha i Aleancës)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments