/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gjendja e rrugëve në vend
Maqedoni, Slider

Gjendja e rrugëve në vend

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Për shkak të temperaturave të ulëta, është e mundur edhe paraqitja e ngricave. Në disa drejtime rrugore të cilat kalojnë nëpër gryka është e mundur edhe shembja e gurëve. Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” apelon për kujdes gjatë vozitjes dhe adaptim të shpejtësisë me kushtet në rrugë.

January 19, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres