/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Snopçe: Dyshojmë mos LSDM e VMRO-DPMNE po bashkëpunojnë kundër ligjit për regjistrim të popullsisë
Maqedoni, Slider

Snopçe: Dyshojmë mos LSDM e VMRO-DPMNE po bashkëpunojnë kundër ligjit për regjistrim të popullsisë

Deputeti nga koalicioni opozitar shqipëtar ASH-AAA, Halil Snopçe, tha sonte në Tv 21 se “Dyshojmë mos LSDM e VMRO-DPMNE po bashkëpunojnë kundër ligjit për Rregjistrim të popullsisë”.

“Nuk e di për opozitën maqedonase! Ka një dilemë tjetër për opozitën shqiptare, që kjo mos jetë një marrëveshje mes LSDM dhe VMRO-DPMNE për Ligjin për regjistrim, që VMRO-ja të bëjë shumë zhurmë, dhe nga ana tjetër neve, shqiptarëve të na vë në gjumë”, tha deputeti nga koalicioni opozitar ASH-AAA, Halil Snopçe.

Kjo gjë u mohua se mund të ndodh nga deputeti i BDI-së, Arbër Ademi.

blob:https://www.facebook.com/e1ac7314-b8c3-4277-8c5d-5a2ce6620f63

January 19, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres