/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filipçe: Sot Struga ka 2 të prekur me koronavirus.Maqedonia ka 591 raste dhe 40 të vdekur.Ja nga cilat qytete janë
Maqedoni, Slider

Filipçe: Sot Struga ka 2 të prekur me koronavirus.Maqedonia ka 591 raste dhe 40 të vdekur.Ja nga cilat qytete janë

Në 24 orët e fundit janë kryer 1683 teste, dhe 591 raste të reja të kovid-19 janë regjistruar në:
-Shkup 218
-Kumanovë 47
-Stip 21
-Prilep 26
-Tetovë 28
-Struga 2
-Veles 24
-Manastir 36
-Ohër 2
-Kavadarci 9
-Gostivar 46
-Strumica 22
-Kriva Pallanka 4
-Radovish 1
-Krushevolë 2
-Kochani 9
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-M.Brod 1
-Pehçevë 1
-Berovë 1
-Valandovë 5
-Vinicalë 10
-Delçevë 5
-Kratovë 1
-Sveti Nikolla 16
-Kërçovë 29
-Resnjë 6
-Negotinë 15

40 njerëz vdiqën, dhjetë pacientë nga Shkupi (66, 66, 76, 61, 51, 72, 52, 83, 49 dhe 84), dy nga Kumanova (77 dhe 77), tre nga Shtipi (70, 62 dhe 80) , pesë nga Prilep (63, 62, 66, 54 dhe 64), një pacient nga Tetova (55), dy nga Struga (56 dhe 60), tre nga Velesi (70, 51 dhe 89), tre nga Manastiri (69) 69 dhe 71g), dy pacientë nga Kavadarci (67 dhe 78g), tre nga Gostivari (71, 65 dhe 81), një pacient nga Dojran (PE Gjevgjeli 56), një nga Strumica (84), një nga Krushevë (76) , një nga Sveti Nikole (68) dhe dy pacientë nga Kërçova (75 dhe 81). Njëri prej tyre vdiq jashtë, të tjerët vdiqën në spital.(Struga Ekspres)

November 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres