/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filipçe: Do të emërohet drejtor i ri në Spitalin e Strugës, Muhamet Asani do të largohet
Qyteti, Slider, Uncategorized

Filipçe: Do të emërohet drejtor i ri në Spitalin e Strugës, Muhamet Asani do të largohet

Drejtori i spitalit të Strugës, Muhamed Asani, nuk do të kryejë më funksionin që ka kryer deri më tani dhe do të emërohet një drejtor i ri, tha Ministri Filipce në konferencën për shtyp.

“Unë mora një vendim për të formuar një komision të ri. Drejtori aktual i spitalit në Strugë, Muhamed Asani, do të pushohet nga puna. “Një drejtor i ri do të emërohet,” tha Filipçe.
(Struga Ekspres)

March 17, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres