Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
Doli nga Shtypi libri i ri i autorit strugan Blerton Arsllanit
Kulturë, Qyteti, Slider

Doli nga Shtypi libri i ri i autorit strugan Blerton Arsllanit

Doli nga Shtypi libri i ri i Blerton Arsllanit

Migjeni bashkohor siç e quan Kozeta Zavalani poetin ne fjale, sapo nxorri librin e tij te ri Mjalt dhe Trishtim.

Nje Katakomb i dashurive, nje Lagje e te dashuruarve e nje shtepi e gezimeve e hidhnimeve, e quan Blertoni librin e tij te ri.

Nje liber me poezi, histori, qe te drejtojne drejte shume rrugeve.
Nje liber plot rrugica te ndryshme , plot dritare te se kaluares dhe te tashmes.
Nje liber me flete mallesh, e lotesh.

December 17, 2021
Butik Mili

Struga Ekspres