/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
BESA cakton drejtorët, ja emrat
Maqedoni, Slider

BESA cakton drejtorët, ja emrat

Abdush Demiri është propozimi i Besë për drejtorin e Agjencionit për Punësim, Adnan Aziri, nëse merr leje nga qeveria, do të ulet në Hekurudha dhe Transport, Senat Ahmeti në inspektoratin e vetëqeverisjes lokale. Propozimet e tjera për pozitat e drejtorit, sipas informacionit nga Besa, duhet të vendosen gjithashtu nga degët e partisë, përcjell FLAKA.

Këto propozime u miratuan sonte në një takim në Besa dhe do t’i propozohen Zaevit në përputhje me shpërndarjen e pozicioneve për drejtorit midis Zaevit, Ahmetit dhe Kasamit.

Sipas informacionit, me datë 24 të këtij muaji pritet të emërohen disa drejtor në seancë qeveritare.

October 19, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres